• Lorem ipsum

Trend alert: sieraden met strikjes

31 Mei 2024
door Oh So HIP

Strikken zijn overal en ze zijn zó hot dit seizoen dat sieraden met strikjes natuurlijk niet kunnen achterblijven. Hoe schattig is deze sieraden trend!
Of je nu een subtiele statement wilt maken of gaat voor een opvallende look, strik sieraden zijn dé manier om je jewelry game naar een hoger niveau te tillen. En natuurlijk shop je de tofste strik sieraden bij Oh So HIP :-)! Wat moet je weten over deze nieuwe bow trend:

1. Er zijn verschillende soorten sieraden met strikken 

Er zijn verschillende soorten strik sieraden zoals oorbellen en kettinkjes met strikken. 

Strik stud oorbellen

Charmant en subtiel, strik stud oorbellen zijn de makkelijkste manier om deze trend op een subtiele manier aan je outfit toe te voegen. Als je van een minimalistische stijl houdt, zijn deze ideaal voor dagelijks gebruik en geven ze een vrouwelijke touch aan je look. Deze oorknopjes perfect te combineren met je formele werkkleding van 9 tot 5, maar ook met een meer casual look. 

Oorringen met strikjes hanger

Oorringen zijn niet meer te missen uit het straatbeeld en natuurlijk mogen oorringen met een strikjes bedel dan niet ontbreken. Draag ze solo of mix ze met andere oorringetjes of oorknopjes. 

Statement oorbellen met een strik

Voor wie graag opvalt, zijn statement oorbellen met of in de vorm van een strik een must have. Of ze nu oversized, versierd of zijn afgewerkt met verschillende texturen, deze gedurfde oorbellen tillen elke outfit in een handomdraai naar een hoger niveau.

Kettingen met strikken 

Wil je meer dan alleen oorbellen? Er is volop keuze uit kettingen met strik details. Denk aan fijne kettingen met een strik als hanger of een choker met een strik detail in het midden. Perfect om je outfit een lieve en vrouwelijke touch te geven, zonder dat het too much wordt.

Armbanden en ringen met strikken

Hoe schattig is een strik vormige ring of een armband met een strik detail? Deze stukken zijn perfect om een minimalistische, maar toch speelse vibe te creëren.

2. Strik sieraden in verschillende stijlen

Gouden strikjes sieraden

Voor een klassieke, maar toch trendy look zijn strikken van goud of zilver een must. Ze passen overal bij en blijven altijd stylish.

De vorm van de strik

Strikken zijn er in verschillende vormen. De gewone klassieke strik of een subtiele hangende strik. Het hangt ervan af wat bij jouw stijl of de gelegenheid past. 

Bling bows

Strikjes met kristallen of steentjes geven je look net dat beetje extra glamour. Ideaal voor een avondje uit dus.

3. Hoe combineer je strik sieraden?

Strik sieraden zijn super veelzijdig. Draag ze met een casual outfit, zoals een simpele top en jeans, om een feminine twist toe te voegen. Of combineer ze met een mooie jurk voor een extra elegante vibe. 

Keep it balanced: als je voor opvallende strik oorbellen gaat, houd de rest van je sieraden subtiel. Less is more!

4. Wie rockt deze bow trend?

Strik sieraden zijn een hot bij iedereen die houdt van on trend speelse, vrouwelijke look. Ze worden veel gedragen door influencers en fashionista’s die hun outfit net wat meer persoonlijkheid willen geven.

Ook bij bruiloften en diner dates zijn strik sieraden een must have, omdat ze een romantische vibe uitstralen. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon casual dragen!

5. Mix & match strikjes sieraden met andere trends

Layering 

Een andere grote sieraden trend van dit moment is het layeren van kettinkjes. Combineer je strikjes ketting met andere fijne kettinkjes voor een gelaagd effect.  
Heb je meerdere gaatjes in je oren? Mix & match je bow earrings dan met andere basic oorringen of oorknopjes. 

Personalized vibes

Voeg een gepersonaliseerde ketting of armband toe aan je strik look. Het geeft een uniek tintje aan je outfit en maakt het nóg meer jouw stijl.

6. Shop de leukste strikjes sieraden bij Oh So HIP

Of je nu voor schattig en subtiel gaat of juist bold en gedurfd, strik-sieraden zijn dé trend die je nu in je sieraden stash wilt hebben. Ze zijn veelzijdig, vrouwelijk en geven je look dat beetje extra flair. Bij Oh So HIP shop je een super leuke collectie strikjes sieraden. Of je nu een subtiele touch wilt toevoegen aan je outfit of een statement wilt maken, wij hebben voor ieder wat wils.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »